Hoe gaan wij te werk?

Eerste afspraak

Er wordt steeds gewerkt volgens de rasstandaard. Indien u toch een ander kapsel wenst zal dit bij een eerste afspraak besproken worden. Er zal ook een klantenbestand worden aangemaakt waarin uw wensen voor uw hond worden opgeslagen. Wij raden aan om tijdens de behandeling niet in het salon te blijven, zo is de hond meer zichzelf en leren we hem het beste kennen. De honden zijn rustiger als het baasje er niet bij is, anders neigen ze steeds naar hun baasje te gaan en dit kan er voor zorgen dat de trimbeurt moeilijk verloopt.

Puppygewenning

U kan bij ’t Blafsalon ook terecht voor een gratis puppygewenning, Uw pup zal al eens met alles geconfronteerd worden in het salon op een leuke en rustige manier zodat hij hier minder angst voor zal hebben in de toekomst. Er worden ook tips gegeven voor de vachtverzorging. Het is aangeraden een puppygewenning zo snel mogelijk te doen, op voorwaarde dat de pup alle inentingen heeft gehad. 

Hondenpsychologie

Indien jouw hond het extra moeilijk heeft in het salon kan er eventueel samen gewerkt worden met een hondenpsychologe van 4Sanca.

Verzorging

Nagels knippen

Bij een totaal behandeling worden de nagels standaard mee geknipt. Maar u kan bij ons ook terecht voor alleen de nagels te laten knippen. We gaan altijd  zeer  voorzichtig te werk om te vermijden dat het leven van de nagel beschadigd wordt.

Vacht Trimmen

De vacht wordt steeds getrimd volgens de rasstandaard tenzij dit anders besproken wordt met de klant.

Wassen

De honden worden gewassen met een shampoo en conditioner die bij hun vachtsoort past. Voor enkel wassen kan je in het trimasalon ook terecht.

Ogen & oren

Bij een totaal behandeling worden de oren en ogen standaard mee gecontroleerd en gereinigd, maar ook hiervoor kan u apart bij ons terecht.

Maak een afspraak

Uw hond verdient enkel de beste zorg, daarom werken wij enkel op afspraak.
Bel ons hiervoor op het nummer of boek uw afspraak online via onderstaande knop.